Terms & Condition


domain: sartikirandulas.hu
chek: every year
last chek: 2017.04.01

Adatvédelemi nyilatkozat

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Oldalaink böngészése közben a lehető legkevesebb, mindössze az oldal technikai működéséhez elengedhetetlen adatokat valamint az oldal látogatottsági statisztikáihoz szükséges -teljesen anoním- tevékenységi adatokat gyűjtünk..

A adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek illetve az ezt módosító 2003. évi XCVII. törvénynek és a szintén ezt módosító 2007. évi XCIV. törvénynek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben illetve az ezt módosító 2003. évi XLVIII. törvényben és a szintén ezt módosító 2005. évi XIX. törvényben végül pedig a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább.

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. A sartikirandulas.hu az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.

Regisztrációs feltételek

Jelenleg nincs lehetőség regisztrációra.

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címet, telefonszámot, címet a SartiKirándulás promóciós célra felhasználja, kapcsolattartás, marketing megkeresések, piackutatás és tájékoztatás céljára felhasználja és ennek keretében saját, valamint üzleti partnerei kereskedelmi jellegű információit, ajánlatait, tájékoztatóit és más hasonló anyagait elektronikus úton Önnek eljuttassa. A megadott információkból ezen kívül statisztikai adatokat nyerhetünk, melyek segítségével szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. A regisztrációval a felhasználó tudomásul veszi azt, hogy (a) az adatszolgáltatás önkéntes; (b) az adatkezelés jogalapja az Ön kifejezett és tájékozott hozzájárulása; (c) az adatkezelés a weboldal adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően történik; (d) e-mail címének fenti célokra történő felhasználásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a sartitravel.com számára bármilyen módon eljuttatott lemondás vagy a hírlevelekben elhelyezett „leiratkozás” link segítségével.

Felhasználási feltételek

Amennyiben a Szolgáltatás igénybe vevője (Felhasználó) a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, egyidejűleg elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. A kiskorú Felhasználók tevékenységéért törvényes képviselőjük vállal teljes felelősséget.
A Szolgáltatói tartalmak minden esetben a szerző szubjektív, önálló véleményét tükrözik, illetve a termék jellegéhez igazodóan a termékkel, szolgáltatással kapcsolatos, körültekintően válogatott, tényszerű, releváns adatokat, információkat tartalmazzák közvetlenül vagy közvetve (linkek útján), a célközönség ismert elvárásainak és tájékozódási szándékának figyelembevételével, a Weboldal, illetve a Szolgáltatói tartalom megjelenési helyének jellege, tematikája szerint.
A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Szolgáltató tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a Szolgáltató az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal és azok tartalmát nem ellenőrzi.
A Szolgáltatás használatáért a Szolgáltató kizárja a felelősséget minden, esetlegesen eredő direkt vagy indirekt kárért, mely az oldala látogatása miatt a felhasználót éri.